Evenementen

Wij zijn specialist in licht en geluid. Voor elke bedrijfsfeest, vergadering, beurs, festival en evenement kunt u bij JVG Diensten terecht.

Bedrijfsevenement

Heeft u een bedrijfsevenement of bedrijfsbeurs?
JVG Diensten weet uw bedrijf compleet aan te kleden met licht en geluid. In samenspraak met de klant worden er tekeningen gemaakt, en aangegeven waar de prioriteiten liggen van het event. Wilt u een compleet evenement uit handen geven? JVG Diensten laat u zorgeloos naar uw eigen bedrijfsevenement komen. Door duidelijke communicatie en één vast aanspreek punt blijven de lijnen kort en wordt er altijd in overleg gehandeld.

Jubileumfeest

Wij zorgen graag voor een onvergetelijk jubileumfeest op locatie. Bestaat uw bedrijf 10, 25 50 of misschien wel zelfs 100 jaar? Dan mag dit natuurlijk groots gevierd worden. Wij denken dan graag met u mee om te zorgen dat dit een onvergetelijk feest gaat worden. Bij JVG Diensten zorgen we graag voor het geluid, licht en voor de muziek.

Evenementen

In de afgelopen jaren heeft JVG Diensten meerdere evenementen van licht en geluid mogen verzorgen. Met ervaring in concerten, festivals, dance shows en recreatieparken weten wij wat er verwacht mag worden voor een evenement. Bij JVG Diensten pakken we de regie en brengen we uw evenement naar een hoger plan.

Geïnteresseerd?

Bent u op zoek naar een advies op maat voor uw feest, bruiloft, evenement, beurs, presentatie of misschien een begrafenis?
Of heeft u misschien andere vragen?