Over JVG

JVG Diensten is een jong en vooruitstrevend bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in verhuur en realisatie van complete licht en geluidsinstallaties. 

JVG Diensten

Bent u op zoek naar ondersteuning voor een evenement? Dan bent u bij JVG Diensten aan het juiste adres. Door middel van onze kennis en kwalitatief hoogwaardige apparatuur kunnen wij u op een professionele manier ondersteunen. Doormiddel van een vaste contactpersoon binnen ons bedrijf, blijven de lijnen altijd kort en word er actief samen naar een geschikte oplossing gezocht.

Bij JVG Diensten verhuren we licht en geluid voor al uw feesten en evenementen. De materialen die wij verhuren zijn van topkwaliteit. Met onze ervaren techniekers kijken we alles tot in de puntjes na zodat u op een veilige manier kunt genieten van goed werkend apparatuur.

Hoe gaan wij te werk?

Wij bieden een totaalpakket aan voor licht en geluid voor feesten en evenementen. U heeft de mogelijkheid om afzonderlijk materialen bij ons te huren of u kunt kiezen om de volledige productie van uw evenementen aan ons over te laten.

Wij beschikken over alle mogelijke geluidsapparatuur om zo aan alle verwachtingen te voldoen. Voor elk soort feest of evenement kunt u de geschikte apparatuur huren. Weet u zelf niet goed welk geluidsapparatuur u nodig heeft? Dan kunt u bij ons terecht voor professioneel advies. Benieuwd wat wij in ons assortiment hebben? Klik hieronder voor een greep uit ons assortiment.

Geïnteresseerd?

Bent u op zoek naar een advies op maat voor uw feest, bruiloft, evenement, beurs, presentatie of misschien een begrafenis?
Of heeft u misschien andere vragen?