Speakers

Voor iedere situatie kan JVG Diensten zorgen voor de juiste geluidsinstallaties voor uw evenement.

Wij zijn specialist in licht en geluid. Voor elke bedrijfsfeest, vergadering, beurs, festival en evenement kunt u bij JVG Diensten terecht.

Een goede geluidsset is van groot belang wanneer u een evenement gaat organiseren. Ongeacht de ruimte mag professionele geluidsapparatuur niet ontbreken. Bij JVG Diensten hebben we verschillende geluidsapparatuur beschikbaar in diverse afmetingen, met verschillende eigenschappen en voor uiteenlopende gelegenheden. Er zijn allerlei situaties waarin het verstandig is om geluidsapparatuur van kwaliteit te huren. U kunt denken aan een uitgebreid verjaardagsfeest, een bedrijfsfeest, bruiloft of een gezellige kantinefeest bij de plaatselijke voetbalclub.

Bij JVG Diensten snappen we dat u niet direct weet wat u nodig heeft voor uw evenement. Daar helpen wij u graag bij. U kunt een offerte aanvragen en wij zorgen voor een maatwerk offerte waarin al uw wensen worden meegenomen. Vraag hieronder direct een offerte aan en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

L’acoustics Focus

L’acoustics Wide

L’acoustics SB18m

L’acoustics SB28

L’acoustics 12XT

L’acoustics X8

RCF Art 300A

Power Dynamics PD412

Meer informatie?